Spink

Už jste si udělali finanční rezervy? Pokud ano, určitě toho nelitujete, že? Situace se u nás zkomplikovala a běda tomu, kdo se nezajistil a nemá kde brát.

S našimi závitníky to zvládnete sami!

Být vlastníkem krásného domu nebo bytu je snad sen každého člověka v produkčním věku. Všichni si přejeme být zabezpečeni a mít popřípadě co odkázat dalším generacím. Každé vlastnictví takové nemovitosti však s sebou nese také odpovědnost za ni. Koupí nebo stavbou takové nemovitosti to zdaleka nekončí. Je třeba se o údržbu starat. A to nejlépe pravidelně. Pokud necháme byt nebo dům chátrat, opravy a pozdější údržba nás může vyjít velice draho. Bavíme se o několika násobně vyšší kompenzaci.

nářadí

Základem správné údržby je kvalitní nářadí. Bez kvalitního nářadí se Vám může přihodit spousta nečekaných situací, kdy si můžete způsobit úraz jednak vy, a jednak můžete způsobit úraz někomu dalšímu. Nedoporučuje se samozřejmě provádět žádné řezací nebo vrtací úkony v přítomnosti dětí. Na druhou stranu veškeré nářadí by mělo být také zabezpečeno pojistkami tak, aby se k němu v žádném případě děti nedostaly.

Pokud potřebujete vyrábět konstrukční prvky v podobě závitů, mohou to být závity různého druhu, jako na příklad vnitřní či vnější formy, ve tvaru trojúhelníku, kužele či hrany a tak dále, máme pro vás skvělý typ na nástroje a závity, které jsou jednak kvalitní a jednak velmi šikovné. Patří mezi ně ruční sadové závitníky, strojní závitníky, závitová očka, radiální závitové čelisti, závitořezné a válcovací hlavy, elektrické závitořezy či závitořezné sady.

taps-444469_960_720

Se závitníky narex si můžete být jisti, že odvedená práce bude opravdu precizní a řezání do jakýchkoliv materiálů pro vás nebude již problém. Kvalitně odvedená práce tak nemusí již být výsadou pouze profesionálů, ale zvládnete ji sami. Ušetříte tak nejen peníze, ale především práci a lhůty na čekání. Pokud stále váháte, navštivte e shop s produkty a přesvědčte se na vlastní oči, že si nevymýšlíme. Přitom si vybere opravdu každý! Na výběr máte jak z jednotlivých nářadí, tak z celých sad. Ceny se pohybují již od 85Kč.

Category Nezařazené